Topic Title: A10 5800k 7660D
Topic Summary: Catalyst - Display Driver Issues
Created On: 07/30/2013 08:26 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 07/30/2013 08:26 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
jzderadicka
Peon

Posts: 3
Joined: 07/30/2013

Recently put together a computer with the A10 5800.  I'm having a lockup issue when ccc.exe and atieclxx.exe load into memory.  The screen will lockup for 3-5 seconds, blank out, and then repeat continously.  The system is not over heating.  The problem will go away when I remove ccc.exe and atieclxx.exe.  Is this a common issue or is there a current fix?  I was planning on using the Catalyst Control Center for GPU Scaling when using HDMI.

Any help is appretiated.

Thanks

 

Components - - - - - - - -

Catalyst 13.4 and 13.6 beta2 (Tried Both)

Processor - A10 5800k Trinity 7660D - AD580KWOHJBOX

Motherboard - BIOSTAR Hi-Fi A85S3 Ver. 6.1 FM2 AMD A85X (BIOS Current)

PSU - Rosewill Stallion Series RD600 600W ATX12V V2.3

Memory - G.SKILL Ripjaws Series 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800)

OS - Windows 7 (Updated Current)

 07/30/2013 08:40 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
WMudrockJr
Overclocker

Posts: 705
Joined: 04/01/2013

Since you are using Windows 7, I will ask what version of .Net framework you have installed.

Also please read the Sticky Read Before Posting.



-------------------------

AMD A10-5800K, XFX 7850 Ultra OC Edition 975MHz, 16GB RAM, Win 8.1 Pro 64 bit, MSI 7778 motherboard, 500W PSU, HP P7-1235, CCC 13.12 WHQL

 07/30/2013 09:16 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
jzderadicka
Peon

Posts: 3
Joined: 07/30/2013

Thanks for the response and help

.Net Framework product version listed 4.0.30319

 07/30/2013 10:04 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
WMudrockJr
Overclocker

Posts: 705
Joined: 04/01/2013

I would uninstall what every 13.4 or 13.6 CCC. Reboot and install 13.1 CCC and give that a try.

Is your system a OEM (HP/Dell) system?



-------------------------

AMD A10-5800K, XFX 7850 Ultra OC Edition 975MHz, 16GB RAM, Win 8.1 Pro 64 bit, MSI 7778 motherboard, 500W PSU, HP P7-1235, CCC 13.12 WHQL

 07/31/2013 03:48 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
jzderadicka
Peon

Posts: 3
Joined: 07/30/2013

I'm now experiencing this issue with just the display driver alone.  Screen will lock up when Internet Explorer or any program launched, blank out after 5 seconds, and continously repeat until I close the window/ program.   Everything is fine when I don't use the AMD driver and stay with the Windows Generic driver.  All conditions remain the same as in first post.  No other software installed, and this is fresh updated Windows 7 x64. Thanks for help
Statistics
84657 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 8 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.