Topic Title: HD 7750 powercolor wont work
Topic Summary:
Created On: 04/10/2014 04:30 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 04/10/2014 04:30 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stajke_bpselo_2014
Peon

Posts: 2
Joined: 04/10/2014

I tried to upgrade my PC which is AMD A4-3400 with 8GB ram, motherboard Gigabyte GA-A75-UD4H with graphics card powercolor hd7750. But no success. PC wont boot, actually boot again and again. After I removed cards everything was OK. I suspected to OS, which is w7 64b, so i reinstalled OS, but no change at all. I carried graphics card to service but card was OK.

What is going on?


Configuration is:

1. MB Gigabyte GA-A75-UD4H

2. Proc. AMD APU A4-3400 on 2,7GHz

3. RAM Crucial Ballistix DDR3 8GB kit 1333MHz

4. SSD Mushkin Chronos 90 GB Sata

5. HDD WDC WD32 Sata

6. PSU Thermaltake Litepower 700 W

7. BD-RE LG BH10LS38 Sata

8. DVDRAM LG GH22NS70 Sata

9. Monitor LG M2080

10.Powercolor HD7750

11.Keybord A4 Tech

12.Mouse A4 Tech

Sorry for missing configuration!



-------------------------
BR Dragomir

Edited: 04/11/2014 at 01:49 PM by stajke_bpselo_2014
 04/21/2014 05:02 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Xen0sys
Peon

Posts: 24
Joined: 04/16/2014

Check BIOS settings for which gpu is set to be to used, integrated vs PCI-E. Try to disable integrated and force PCI-E

If a PC won't boot past POST, it's not the OS that is the issue, it's the hardware.

 05/31/2014 09:35 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stajke_bpselo_2014
Peon

Posts: 2
Joined: 04/10/2014

Sorry for  my long absent. My SSD goes dead, and since my warranty was ok I got a new SSD, installed a w7 and it occupied me some time. The problem is still going on and I take in consideration that is the hardware, as You said. Finally, a problem is my PSU. After replacing it, everything is ok. My HD 7750 work fine.

Also I carried PSU to service two days before my warranty expired, and am not shure that my service will admit my warranty.

 



-------------------------
BR Dragomir

Edited: 05/31/2014 at 09:43 AM by stajke_bpselo_2014
Statistics
84260 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.