Topic Title: A8 6600K frame rate drops in everything even in windows programs
Topic Summary:
Created On: 07/31/2014 12:18 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 07/31/2014 12:18 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Beelzeblub
Peon

Posts: 3
Joined: 07/31/2014

hi guys!

Ok so this week i bought a A8 6600K with integrated graphics. it ran quite good for a while but lately i get a shitload of lagg even when i'm not playing any games. so even by opening screens in explorer it laggs like a mofo. my temps are ok and the only thing that helps is reinstalling my drivers. for some stupid reason, if i reinstall the drivers, the problem goes away! but it's a pain if i have to do it every time i start up my comp. anyone know what the problem here could be? the integrated graphics i guess? drivers? but then again if i reinstall them and it works, why does it revert every time i reboot?

Getting frustrated!

Thanks for any help!

Grtz,

Beelze

 07/31/2014 12:50 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7249
Joined: 11/13/2009

Use the drivers that came with the card.



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

 07/31/2014 01:02 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Beelzeblub
Peon

Posts: 3
Joined: 07/31/2014

That's what i keep doing after every reboot to "cure" the problem. even tried to install the latest amd drivers but still it keeps reverting back to the lagg issue. btw it's not a card it's integrated graphics that are on the A8 6600K

 07/31/2014 04:08 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
zipsi
Elite

Posts: 1050
Joined: 11/22/2010

Software conflicts?



-------------------------
Intel I7 3770K @ 4.5ghz, Cooler Master Hyper 212 Evo, Gigabyte Z77X-UD3H, Gigabyte HD7970 ghz edition, 4x4gb Kingston HyperX Beast 2133mhz, Seasonic Platinum 860, Samsung 840 Pro 256gb, OCZ Vertex 4 128gb, WD Black 1TB, WD Green 3TB+1.5TB, ASUS Xonar Essence ST, ASUS VE278Q, Windows 3.11
 08/01/2014 10:44 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Beelzeblub
Peon

Posts: 3
Joined: 07/31/2014

i have no freaking idea. i just looged on and it's happening as we speak. if i go to reinstall my graphics drivers, it will be gone...

Statistics
85405 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 4 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.