Topic Title: Problem with ATI Firepro 2450
Topic Summary:
Created On: 06/05/2013 11:58 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 06/05/2013 11:58 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
mazdaq
Peon

Posts: 1
Joined: 06/05/2013

Hi

I have been using the ATI Firepro 2450 graphics card for a couple of years now to run 4 monitors. I recently bought two new LG E2242 monitors and got them up and running no problem. However, I noticed that waves appeared on the screen. I understand this is because I am using VGA cables, and that DVI cables would solve this problem.

I got hold of some DVI-I cables and plugged them in but the monitors no longer work. I get the following message up on screen 'D-Sub Power Saving Mode'. If I switch back to my VGA cables then all is OK.

I was wondering if the issue is that I am using DVI-I cables. Should I be using DVI-A cables? I have just noticed that the VGA to DVI adapters I received with the graphics card are DVI-A adapters. Therefore, does this graphics card only work with DVI-A cables or should it not make a difference whether they are DVI-A, DVI-D or DVI-I?

If not, then does anyone know of a solution please?

Thanks.

Statistics
84274 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.