Topic Title: Intel HD Graphics 4000 / Firepro W5000 Driver conflict
Topic Summary: Blank screen when both Intel and AMD drivers are installed
Created On: 09/12/2013 12:45 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 09/12/2013 12:45 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Swanny
Peon

Posts: 1
Joined: 09/11/2013

System:Gigabyte z77x-up5 th motherboardIntel Xeon E3-1245 v2 processor32gb ddr3 1600Dual SSD HDFirepro w5000Win 7 Ult 64I just built a new AutoCAD machine for work (specs above) everything is working well except it seems the Intel HD Graphics drivers and the current FirePro drivers (ver. 12.104.2) cannot coexists.  After installing Windows and the motherbaord drivers everything is working, including the FirePro card. As soon as the FirePro drivers are installed and the machine is restarted i get the windows start screen for a couple seconds then it goes blank (black).  If i uninstall the intel graphics driver the firepro card works fine but I would like to have the option of using the onboard graphics.Is this a known conflict?  I've tried the basics, fresh windows install, reinstalled drivers, installed drivers in opposite order, nothings worked.  Any help is appreciated.
Statistics
88737 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.