Topic Title: Cant get Audio through FirePro V4900 with Samsung 40inch LED TV
Topic Summary: Cant get Audio through FirePro V4900 with Samsung 40inch LED TV
Created On: 10/26/2013 07:59 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 10/26/2013 07:59 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
toba777
Peon

Posts: 1
Joined: 10/26/2013

Hi

I have a Dell Precision T5610 with 2x Firepro V4900

Using 2x Samsung 40inch LED TV

Connecting through DP/DVi Adaptor to HDMI input on TV - on both TV's

And i cant seem to get Audio on the tv

I get the following error report when i try to install the updated video card drivers with Audio and HDMI drivers.

 

<?xml version="1.0"?>
<?xml-stylesheet type="text/xsl" href="Report.xml.xsl"?>
<monetreport xmlnst="urn:schemas-microsoft-comatatypes">
  <general>
    <cmdline>-UI </cmdline>
    <time>10/21/13 13:49:22</time>
    <action>install</action>
    <download></download>
  </general>
  <dcm>
    <primary>
     <name></name>
     <manufacture>Advanced Micro Devices, Inc.</manufacture>
     <chiptype></chiptype>
     <chipid>0x6749</chipid>
     <vendorid>0x1002</vendorid>
     <ssid>0x240a</ssid>
     <ssvid>0x1028</ssvid>
     <classcode>0x000000</classcode>
     <revisionid>0x00</revisionid>
    </primary>
    <device>
     <name></name>
     <manufacture>Advanced Micro Devices, Inc.</manufacture>
     <chiptype></chiptype>
     <chipid>0x6749</chipid>
     <vendorid>0x1002</vendorid>
     <ssid>0x240a</ssid>
     <ssvid>0x1028</ssvid>
     <classcode>0x000000</classcode>
     <revisionid>0x00</revisionid>
    </device>
  </dcm>
  <exist>
<package>
    <description>AMD Catalyst Install Manager</description>
    <result></result>
    <version>8.0.911.0</version>
    <size>20 </size>
</package>
<package>
    <description>AMD Display Driver</description>
    <result></result>
    <version>12.104.2.0000</version>
    <size>90 </size>
</package>
<package>
    <description>HDMI Audio Driver</description>
    <result></result>
    <version>8.0.0.8811</version>
    <size>1 </size>
</package>
<package>
    <description>HydraVision</description>
    <result></result>
    <version>4.2.252.0</version>
    <size>6 </size>
</package>
<package>
    <description>AMD Accelerated Video Transcoding</description>
    <result></result>
    <version>12.10.100.30530</version>
    <size>3 </size>
</package>
<package>
    <description>Catalyst Pro Control Center</description>
    <result></result>
    <version>2013.0530.352.5022</version>
    <size>150 </size>
</package>
  </exist>
  <install>
<package>
    <description>AMD Catalyst Install Manager</description>
    <result>Succeed</result>
    <version>8.0.911.0</version>
    <size>20 </size>
</package>
<package>
    <description>AMD Display Driver</description>
    <result>Succeed</result>
    <version>12.104.2.3000</version>
    <size>90 </size>
</package>
  </install>
  <uninstall>
  </uninstall>
  <downloaded>
  </downloaded>
  <resource>
    <hwinfo>Hardware information</hwinfo>
    <existpkg>Existing packages</existpkg>
    <pkg2inst>Packages for install</pkg2inst>
    <pkg2uninst>Packages for uninstall</pkg2uninst>
    <otherdev>Other detected devices</otherdev>
    <errmsg>Error messages</errmsg>
    <name>Name</name>
    <manufacture>Manufacturer</manufacture>
    <chiptype>Chip type</chiptype>
    <chipid>Device ID</chipid>
    <otherhw>Other hardware</otherhw>
    <download>Download packages</download>
    <succeed>Success</succeed>
    <fail>Fail</fail>
    <vendorid>Vendor ID</vendorid>
    <classcode>Class Code</classcode>
    <revisionid>Revision ID</revisionid>
    <ssid>Subsystem ID</ssid>
    <ssvid>Subsystem vendor ID</ssvid>
    <header1>Catalyst™ Install Manager</header1>
    <header2>Installation Report</header2>
    <finalstatus>Final Status:</finalstatus>
    <versionofitem>Version of Item:</versionofitem>
    <size>Size:</size>
    <bytes>Mbytes</bytes>
  </resource>
  <error><msg>Driver Install: the specified driver package was not installed for matching devices</msg></error></monetreport>

 

Can anyone help please since Dell couldnt

 

Tim

Statistics
85492 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 5 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.