Topic Title: Hydravision & Office 2013 do not work together
Topic Summary:
Created On: 08/18/2014 07:12 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 08/18/2014 07:12 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
AndyEBR
Peon

Posts: 6
Joined: 08/15/2014

I tried this in the Catalyst Drivers and Softwares category and it was suggested I try the FirePro category as well.  Here's what I posted there:

I just upgraded to Office 2013 and am nolonger able to get any of the office programs to snap to a hydragrid.  I have updated the ATI drivers and software and still the same result.  I'm using the pre-set alternate "alt" key with a left mouse click to enlarge the screen and it just goes to full screen.  All of my other programs are working properly.

Any suggestions?

 

OS Name    Microsoft Windows 7 Professional

System Model    HP Pro 3400 Series MT
System Type    x64-based PC
Processor    Intel(R) Core(TM) i5-2320 CPU @ 3.00GHz, 3001 Mhz, 4 Core(s), 4 Logical Processor(s)
BIOS Version/Date    AMI 7.16, 3/23/2012

Graphics Chipset:  AMD FirePro 2460

Driver: 13.352.1014-140622a-173470C-Retail_End_User

AMD FirePro Control Center Version:  2014.0622.411.5604

 08/19/2014 04:20 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Farhad@AMD
Buffed

Posts: 86
Joined: 01/28/2008

It works on Win 8.1 64bit at my end. Will test it on Win 7 64bit as well.



-------------------------

AMD Customer Care

The information presented in this document is for informational purposes only and may contain technical inaccuracies, omissions and typographical errors. Links to third party sites are for convenience only, and no endorsement is implied

 08/20/2014 06:47 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
AndyEBR
Peon

Posts: 6
Joined: 08/15/2014

I talked to AMD support and they said it was an office issue and that I needed to update office.  I have run windows update and am trying ot get office update to run but it thinks I dont have an internet connection so I re-installed last night and I'm still getting the same error.  Hopefully I will know more after I talk to tech support but so far I'm still not getting it to work. 

 08/22/2014 08:59 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Farhad@AMD
Buffed

Posts: 86
Joined: 01/28/2008

It works perfect at my end. Have you submitted a support ticket?



-------------------------

AMD Customer Care

The information presented in this document is for informational purposes only and may contain technical inaccuracies, omissions and typographical errors. Links to third party sites are for convenience only, and no endorsement is implied

 08/25/2014 08:45 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
AndyEBR
Peon

Posts: 6
Joined: 08/15/2014

I haven't submitted a support ticket but I called again after getting everything updated and they said that hyrdagrid was designed for XP and Vista and they don't support it in Windows 7...  Coudln't tell me why they they included it in the software recomended for windows 7 and couldn't help me...

How do I submit a support ticket?  I find the website unintuitive and cant seem to find it...

 

 08/25/2014 02:42 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Farhad@AMD
Buffed

Posts: 86
Joined: 01/28/2008

http://emailcustomercare.amd.com
Submit a ticket and provide me with the SR#



-------------------------

AMD Customer Care

The information presented in this document is for informational purposes only and may contain technical inaccuracies, omissions and typographical errors. Links to third party sites are for convenience only, and no endorsement is implied

 08/26/2014 08:02 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
AndyEBR
Peon

Posts: 6
Joined: 08/15/2014

Oh, maybe you wanted the service request# not the Serial #...