Topic Title: Fedora 19 Beta, KDE: X server crashes when I enable compositing in KWin and when I launch Frozen Synapse from current Humble Bundle
Topic Summary:
Created On: 06/20/2013 07:14 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 06/20/2013 07:14 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Arrgh
Peon

Posts: 1
Joined: 06/20/2013

Hi folks!

Like the title, says, my X server crashes completely when I enable compositing (aka "desktop effects") in KDE, and when I run Frozen Synapse from the current Humble Bundle (version 1339710386).

I'm running the RPMFusion packaged drivers. Here are my versions:

 

  • kde-workspace-4.10.4-1.fc19.x86_64
  • xorg-x11-drv-catalyst-libs-13.6-0.1.beta.fc19.i686
  • akmod-catalyst-13.6-0.1.beta.fc19.3.x86_64
  • kmod-catalyst-3.9.5-301.fc19.x86_64-13.6-0.1.beta.fc19.3.x86_64
  • xorg-x11-drv-catalyst-libs-13.6-0.1.beta.fc19.x86_64
  • kmod-catalyst-13.6-0.1.beta.fc19.3.x86_64
  • xorg-x11-drv-catalyst-13.6-0.1.beta.fc19.x86_64

I've pasted my atisysteminfo-report.txt at http://ur1.ca/edw9b.

If there's any other crash dump I can enable, I'd be happy to provide it.

Thanks!



Edited: 06/20/2013 at 07:24 PM by Arrgh
 06/24/2013 04:45 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Eydee
Dungeon Master

Posts: 4317
Joined: 12/27/2008

Fedora seems to have tons of issues, I'm surprsed that you managed to install drivers and boot at all. Sticking to F17 (18 is the worst) or trying another distro, maybe using open source drivers are the best ideas I can give until Fedora comes back top its former glory (if at all...).



-------------------------

CPU: AMD Phenom II X4 810 @ 3250MHz | RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800 @ 833MHz| MoBo: MSI K9A2 CF v1.0 (BIOS: 1.D)| GPU: Asus HD 6850 1024MB (DirectCu) @ 850/1150MHz | Display: L24FHD | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad | OS: MS Windows 7 Pro x64

CPU: Pentium 4 Northwood S478 @ 3200MHz | RAM: 1,5GB DDR 400| MoBo: Gigabyte GA-8S661FXMP-RZ | GPU: ASUS Radeon X1650 Pro 256MB | Display: Dimarson 19" CRT | PSU: Noname 400W | OS: changing twice every week...

Statistics
81143 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 9 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.