Topic Title: "Move to" (monitor number) feature is missing from Hydravision in Windows 7
Topic Summary:
Created On: 10/02/2012 01:29 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 10/02/2012 01:29 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Dean.Collins
n00b

Posts: 1
Joined: 10/02/2012

I have 2 HD2600XT video cards driving 3 monitors on my desktop at home.

I've just upgraded to windows 7 this week and noticed that after installing Hydravision one of my favorite features in windows xp was the ability to right click any window and select " move to monitor " and then number 1, 2 ,3

Is this a temporary problem? a configuration problem or was this feature dropped in Windows 7?

 09/05/2013 03:14 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Maxxon
Peon

Posts: 2
Joined: 09/05/2013

Wow, this issue has been around for about 11 months now?  Ugh!  Will have to consider going to another vid card (and other hardware) if AMD is not responsive to it's customers.

Maxxx :S



-------------------------
 10/11/2013 06:59 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
poupouye
Peon

Posts: 1
Joined: 10/11/2013

This forum seems to be a desert from AMD staff..isgust;

Statistics
81034 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 3 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.