Topic Title: Hydravision wont run
Topic Summary:
Created On: 10/21/2012 09:06 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 10/21/2012 09:06 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
dazsweeney
n00b

Posts: 1
Joined: 10/21/2012

I cannot get hydravision to work.

I have done a full clean and re-install of drivers and CCC.

In the previous version of CCC Hydravision was in one of the drop down menus in the CCC panel, but in the version I have not it is not there.

I seperately installed Hydravision but am getting the same problem.

Upon startup the following message appears

"ATI's desktop manager is being unloaded because an ATI display driver is not currently running

If you have administrator privelages click reset to revert to default display settings. Select cancel to close this window with no changes.

To permanently remove an ATI display driver use the add/remove programs in control panel"

Clicking on reset does nothing

When I click on Hydravision properties I get the following message 

"This message has appeared to inform you that Hydravision will only run when an ATI display driver is loaded. An ATI display driver is not currently detected on you system.

These are the exact same issues I got before I did the re-install of drivers and CCC.

I currently have Catalyst and drivers version 12.9.

This does not make any sense because everything else seems to be working ok, I have been running games with no issues.

 

System:

Radeon HD 7900 series

CPU core i5 3570k

ASRock extreme 6

Windows 7 64 bit

 

 

 01/09/2013 07:54 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Bookerdalooker
Peon

Posts: 2
Joined: 01/09/2013

I have this exact same problem, did you find a solution or does someone out ther have a solution?

 08/13/2013 02:59 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
jkacks111
Peon

Posts: 1
Joined: 08/13/2013

I am having the same problem with Radeon 7770 series although hydravision doesn't mention it as being supported.

 08/15/2013 10:28 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
scandib
Peon

Posts: 1
Joined: 08/15/2013

Same problem here. I'm using a single monitor, so all I want to do is get the message to stop appearing. Is there some way to disable Hydravision or remove it altogether?

-------------------------
Statistics
85360 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 4 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.