Topic Title: AMD Gaming Evolved - Manually added game not appearing?
Topic Summary: Outlast will not show up under "Installed Games" even after manually adding it.
Created On: 07/21/2014 01:29 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 07/21/2014 01:29 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
EpikGam3r
Peon

Posts: 2
Joined: 07/21/2014

AMD Gaming Evolved did not autodetect Outlast, so I manually added it and it said it was successfully added to Intalled Games but it does not show up. I would like to use the Record feature while playing Outlast but I can't do that until Outlast has been added. 

Any help would be appreciated, thanks. 

 07/21/2014 02:33 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7457
Joined: 11/13/2009

You might look around the raptr forum for some advice.



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 


 


 *  Quando Omni Flunkus, Moritati *

 07/21/2014 11:01 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
EpikGam3r
Peon

Posts: 2
Joined: 07/21/2014

Originally posted by: stumped You might look around the raptr forum for some advice.

 

Yeah, I went ahead and posted this there as well. 

Statistics
87556 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 10 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.