Topic Title: Problem backligth W8.1 and Drivers >13.1
Topic Summary:
Created On: 01/14/2014 07:42 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/14/2014 07:42 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
cansado293
Peon

Posts: 3
Joined: 01/14/2014

Hi,
I have a problem with the drivers of AMD in Windows 8.1. When I update the drivers to version up more 13.x, the backlight is turned off until I increment the brightness more of YY%. And I used to set 0%. And with the new setting, it damage my eyes and the battery of my notebook is discharged very fast. How Can I solve this problem?
it is now:
Windows 8.1 x64
drivers of 12.4 whql

AMD HD 6370M

I am taste:

13.1 -> the backlight works when the brightness set to 50%
13.4 -> the backlight works when the brightness set to 50%
13.9 -> the backlight works when the brightness set to 60%
13.12 -> the backlight works when the brightness set to 79%

Can somebody help me with this issue?

Thank you

 01/14/2014 01:39 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7230
Joined: 11/13/2009

You need to use the 'issue report' form so AMD tech is aware of the problem.



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

 01/14/2014 03:37 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
cansado293
Peon

Posts: 3
Joined: 01/14/2014

Hi stumped,

Thank you by your fast answer. I completed and sent it in September when I tryed to install the version 13.9. And I received an email with they would try to solve this problem but now is January and I continue with the same problem. I have sent a new form. Are there some solution in order to solve this problem?

Thank you again and sorry by my level of english.

 01/14/2014 04:39 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7230
Joined: 11/13/2009

Your English is fine. There have been many such issues reported recently with the newer drivers...many have to do with Asus laptops. Roll back or install the last version that worked for you and wait for a fix. Best we can do for right now.



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

 01/15/2014 01:46 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
cansado293
Peon

Posts: 3
Joined: 01/14/2014

Ok, Thank you again and I'wll do it.

Statistics
84903 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 3 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.