Topic Title: AMD RADEON HD 8330
Topic Summary: Toshiba m50d-a-118 A4-5000
Created On: 06/16/2014 04:30 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 06/16/2014 04:30 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
sfarfals2
Peon

Posts: 2
Joined: 06/16/2014

Hello!!

 

I bought a Toshiba m50d-a-118 with HD 8330 GPU and A4-5000 CPU.

When i go the re resolution configuration it says i have 512 memory dedicated.

I tryed to play combar arms, a game with low requirements, but i have less than 30 fps.

I updated the drivers....

 

What is the problems with this?

 

Thanks

 06/16/2014 05:09 PM
User is online View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7859
Joined: 11/13/2009

Toshiba laptops can not use generic drivers...and that's all AMD supplies. They will not work. Get your drivers from Toshiba support.

READ



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *AMD R9 290 4gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit 


***** cetera fallunt, ludere mortuus ******

 06/17/2014 09:08 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
sfarfals2
Peon

Posts: 2
Joined: 06/16/2014

I got the drivers from toshiba and there is no result, still cannot play combat arms...

 

How can this graphic card not play this game

 06/17/2014 04:13 PM
User is online View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7859
Joined: 11/13/2009

I would like to see what your settings are in CCC. 3D gaming setting and overdive settings. Make sure you have all Toshiba 'Eco' mode programs disabled and you have your computer power plan set to max performance...and in the advanced Power settings set your minimum processor speed to 100%.



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *AMD R9 290 4gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit 


***** cetera fallunt, ludere mortuus ******

Statistics
89096 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 3 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.